OBIECTE DE CERAMICĂ

About This Project

În atelierul de ceramică se deschide un orizont de posibilități. Veselă, bijuterii, jucării, mărturii, decorațiuni și accesorii sunt câteva dintre destinațiile frecvente pe care le capătă masele ceramice, însă lista se poate extinde după imaginația fiecăruia. Lucrăm cu porțelan, gresii și faianțe, turnate în matriță sau modelate de mână pentru a produce obiecte personalizate și cu personalitate.

Diametrul maxim al obiectelor este de 40 cm. Prețul și timpul de execuție variază în funcție de formă și dimensiune, material, felul decorului, cantitate.

Colegii de breaslă pot apela la noi pentru arderi de biscuite/decor sau finale, la temperaturi de până la 1300 grade, într-un cuptor înalt de 45 cm, cu diametru 40 cm.

Pictură pe porțelan
Decorarea manuală a porțelanului se face cu peniță sau pensulă, utilizând culori speciale, rezistente și vii. Vesela poate deveni obiect de poveste primind ilustrații unice, realizate la comandă special pentru persoana care se va bucura de ea. Prețul și timpul de livrare se stabilește în funcție de complexitatea proiectului.

 

Downloadează broșura completă de servicii Nod makerspace.

Category
Servicii
Tags
arderi de biscuite, bijuterii, ceramica, decoratiuni, pictura pe portelan, vesela