TĂIERE ȘI GRAVURĂ

About This Project

DEBITAREA LASER este un tip de tăiere profesională cu ajutorul unei raze luminoase de putere mare.

Este de preferat pentru o gamă largă de materiale începând de la mai multe tipuri de lemn (balsa, mdf, furnir, plută, lemn masiv), materiale plastice cu texturi și culori multiple (plexiglas, acrylic, copoliester), celulozice (hârtie, carton, mucava, carton ondulat) și multe altele (mousse, polipropilena, cauciuc, piele, polistiren, textile). Dispunem de două echipamente de tăiere laser, cu mesele de 60x100cm și 90x120cm.

Ce nu se poate debita cu echipamentul laser se poate prelucra cu un ROUTER CNC. Având masa de 120x120cm, acesta taie sau sculptează cu ajutorul unei freze în materiale de până la 10cm grosime.Cu ajutorul celor două echipamente de fabricare digitală, se pot realiza nenumărate obiecte, precum:

  • Obiecte în serie- etichete, ecusoane, trofee, cărți de vizită
  • obiecte de papetărie personalizate sau artistic realizate
  • decorațiuni interioare
  • ambalaje personalizate sau artistic realizate
  • puzzle-uri personalizate
  • accesorii pentru nunți și alte evenimente

Prețurile pentru aceste servicii se calculează în funcție de lungimea de tăiere sau de timpul total de procesare în cazul gravurilor. Fișierele desenate corect pot reduce costurile drastic. Preferăm formate precum Autocad *dwg, *dxf, Illustrator *ai sau orice alt tip de fișier vectorial.

Downlodeaza brosura completa de servicii Nod makerspace.

Category
Servicii
Tags
CNC, debitare, gravura, laser, taiere cnc, taiere laser