Alege-ți cariera pe care o să o practici cu plăcere, dă ce-i mai bun din tine, urmărește oportunitățile și fii parte din echipă.

florin

Florin este arhitect, dar nu mai profesează. În 2008, a fondat THE PLOT, un studio de printare în centrul istoric. În 2012, în urma unui proiect de finanțare a reușit să aducă la viață Atelierul de printare și machetare al Universitatii de Arhitectura si Urbanism Ion Mincu. Din 2011, este partener în studioul de vizualizare arhitecturală TEGMARK.
Din septembrie 2014, coordoneaza proiectul Nod makerspace.

Florin Cobuz

Co-fondator & manager general
tamina2

Tamina este arhitect - partener în studioul de arhitectură și urbanism Wolfhouse Productions. În timpul studiilor, a avut experiențe profesionale internaționale în Belgia și Shanghai. În 2012, a inițiat impreuna cu un grup de prieteni proiectul Calup de reconversie temporară a clădirilor valoroase din București. În 2015, Tamina a fondat împreună cu Florin Cobuz Nod makerspace, unde este, in prezent, manager de proiecte. In 2016, a fondat impreuna cu un grup de initiativa centrul pentru dezbateri publice La firul ierbii.

Tamina Lolev

Co-fondator, arhitect & manager proiecte
nicu

Arhitect și partener al SAB Studio, un proiect care se derulează sub brand-ul Local și care reunește cunoștinţe și pasiuni pentru arhitectură, design de produs și design grafic. A ajuns la Nod makerspace din dorinta de a lucra intr-un mediu dinamic si creativ. Cand nu pierde la ping pong se ocupa de departamentul de productie.

Nicu Lupu

Partener & designer
ioan copy

Ioan este urbanist. De ani buni lucreaza in proiectarea si executia decorurilor de teatru si film unde a experimentat tehnici de lucru si materiale nenumarate. La Nod, Ioan coordoneaza departamentul de servicii si te poate indruma daca ai nevoie de un furnizor sau de un mester priceput.

Ioan Moldovan

Partener, arhitect & manager servicii
misha

Maker inca din copilarie, dupa ce a cochetat cu arhitectura cativa ani, Misha s-a intors la pasiunea de baza: demantelarea, intelegerea si recompunerea Universului intr-un mod optimizat. Sau bricolaj, cum i se mai spune. In general afabil, este omul potrivit cand cauti o unealta sau o solutie la vreo problema mai indaratnica.

Mihai Bugu

partener, manager logistic & administrativ
bogdan

Bogdan Vatamanu

Partener & arhitect
126562

Irina pune lucrurile în mișcare și se asigură ca toată comunitatea să fie fericită. Îi place să organizeze dar și să makerească, așa că după cateva ore petrecute în fața calculatorului mai ia și câte o pauză de atelier.

Irina Mocanu

Asistent manager & Manager educational
sandi 3

Sandi întâmpină cu zâmbetul pe buze pe oricine ne trece pragul. Dacă vrei să ne cunoști, ea îți poate face un tur al Nodului și îți poate oferi o mulțime de informații. În plus, se pricepe la lucrul cu materiale și design vestimentar și face parte din echipa departamentului de textile.

Sandi Bălășoiu

frontdesk
sorin

Sorin e arhitect și s-a plimbat mult în ultimii ani - prin mai multe comunități și prin ateliere de tâmplărie. Acum, la Nod, redescoperă lucrul în echipă și contribuie la îndrumarea membrilor.

Sorin Chirica

Designer & consultant lemn
bobi

Bobby este un arhitect pasionat de iurte și plănuiește proiectul Iurta călătoare. Pe lângă misiunea lui de ambasador al Nod-ului, are experiență în lucrul cu oamenii și cu sculele. Dacă e nevoie de sfaturi legate de meșterit, materiale sau tehnici, Bobby este unul din oamenii potriviți.

Bogdan Maltezeanu

Ambasador, maker & consultant
victor

Victor este horticultor din pasiune și operator/fotograf în timpul liber. În cadrul NOD meșterește în departamentul de producție. Îl poți găsi prin atelierul de lemn sau metal dacă ai nelămuriri sau nevoie de o mână de ajutor.

Victor Păcurari

maker
vasile

Vasile este omul enciclopedie in ale making-ului. Fie ca e vorba de o instalatie electrica, ceva ce implica magneti, rulmenti, orice tip de sudura sau lucrul cu lemnul, Vasile stie sa faca.

VASILE STOICA

Zeul metalului & seful lemnului
cristina1

Cristina este urbanist și face parte din Wolfhouse Productions. Este și pasionată de lucrul cu textile iar la Nod coordonează cursurile introductive de croitorie și departamentul nostru de lucrari textile.

Cristina Zlota

Designer departament textile
ondi2

Ondi este o persoană tehnică și foarte meticuloasă. La Nod, ea regăsește contactul cu lumea designului, administrand proiectele si serviciile de printare 3d.

Ondi Vincze

3D printing manager
_DSC1263

Andrei este cel mai tânăr dintre membri echipei. Deși încă la liceu, Andrei întreține departamentul de haos și distrugere al nod - Dep. de Electronică - unde se fac de la lucruri mici, plictisitoare precum aprinderea unor LED-uri, pana la hacking-ul de sisteme RFID, gadget-uri, roboti si folosirea de bobine Tesla pentru a speria oamenii .

Andrei Papuc

Viitor Inginer Electronist
gabi herdean

Gabi este inginer de mediu și manager al centrului de plotare The Plot Mincu. Este preocupat de mediu și de activități care îmbunătățesc modul de viață al lui și al celor din jur. La Nod, Gabi este responsabil cu zona de printare și plotare și în același timp poate consulta pe cei care au nevoie de cunoștințele sale.

Gabriel Herdean

maker & IT guy
stefan copy

Ștefan este arhitect, pasionat/preocupat de mobilier,obiecte de design si, ocazional, marochinarie. A lucrat 2 ani în biroul de arhitectură LP arkitektur, Austria. Rolul lui Ștefan în Nod este de a îndruma și supraveghea membrii ce utilizează echipamentele și, de asemenea, de a ghida și consulta pe cei care au nevoie de expertiza sa.

Ștefan Zwart

Arhitect & consultant mobilier
RDW ORIGAMIC PAUL BUDAN

Paul este la origini jurnalist. A fost o vreme prezentator TV iar apoi Trainer si Coordonator de evenimente, cursuri si teambuilding-uri. A infiintat Origamic pentru placerea de a lucra cu pliuri si exploreaza noi teritorii in zona Designului. Rolul lui Paul în echipa Nod este de a crea si implementa evenimente de Teambuilding.

Paul Budan

Trainer & specialist in toate