Daca vrei sa folosesti un echipament Nod (laser, CNC, etc) pentru o perioada limitata de timp si nu vrei sa te abonezi, atunci poti inchiria pe ora echipamentele sau accesul la atelierele de lemn sau metal.

laser

Pentru a folosi acest echipament trebuie să participi la cursul de inițiere. Vei învăța cum trebuie să îți optimizezi fișierele vectoriale, cum se folosește laserul, care sunt intensitățile de taiere și gravură.
Fișierele desenate corect pot micșora drastic timpii de tăiere. *.DXF este tipul de fișier acceptat de Laserul CNC, el poate fi obținut din majoritatea programelor de desen vectorial.

15€/h

Taiere si gravura laser
cnc

Pentru a folosi acest echipament trebuie să participi la cursul de inițiere. Vei învăța cum trebuie să îți optimizezi fișierele vectoriale, cum se folosește Routerul CNC, ce fel de materiale poti sa tai si care sunt frezele si setarile pentru fiecare dintre ele.

20€/h

taiere si gravura CNC
atelier lemn

Pentru a folosi atelierul de lemn, va trebui să participi la cursul de inițiere. Găsești mai multe informații în meniul CURSURI.
Vei avea acces la toate sculele din atelier, de la circular, la mașini de frezat și polișat. Consultă dotarea completă a atelierului de lemn în meniul SCULE ȘI ECHIPAMENTE.

15€/h

lucru in atelierul de lemn
atelier metal

Pentru a folosi atelierul de metal, va trebui sa participi la cursul de initiere. Gasesti mai multe informatii in meniul CURSURI.
Vei avea acces la toate sculele din atelier, de la polizor, aparat de taiat metal la aparate de sudura. Consulta dotarea completa a atelierului de metal in meniul SCULE SI ECHIPAMENTE.

20€/h

lucru in atelierul metal
STRUNG

Pentru a folosi strungul de lemn trebuie mai intai să participi la cursul de inițiere în lucrul cu strungul. Găsești mai multe detalii în meniul de CURSURI. Dacă știi să îl folosești trebuie doar sa ne arăți.

15€/h

Strungul de lemn
SUDURA

Pentru a folosi aparatul de sudură trebuie să ne arăți că știi. Dacă vrei să înveti poți să urmezi cursul de inițiere în Sudură MMA/ACDC ținut de Vasile. Poți să alfi mai multe informații despre acesta, consultând meniul CURSURI.

10€/h

Sudura MMA