MEMBERSHIP

Abonamentul REGULAR  îți oferă acces la:
– spațiu de lucru Nod – masă flexibilă
– comunitatea Nod și intâlnirile ei
– sala de conferințe
– chicineta, zona de chill-out
– wi-fi nelimitat
– acces 24/7
– dulap depozitare
* Pretul nu include TVA.

Abonamentul ENTHUSIAST este pentru entuziastul din tine.
În plus față de abonamentul REGULAR, îți oferă acces la toate sculele și echipamentele de bază din atelierul de lemn, metal, electronică și printare. Poți consulta care sunt acestea în lista de scule si echipamente.
* Pretul nu include TVA.

Abonamentul FANATIC îți oferă acces la spațiul Nod și la toate dotările atelierelor. Cuprinde lucrul cu echipamentele numerice,  router-ul CNC și gravatorul Laser și printerele 3D. Poți consulta lista de scule cu toate specificațiile aici.
* Pretul nu include TVA.

Atenție:
Lucrul cu sculele și echipamentele Nod implică cunoașterea modului în care acestea operează. Înainte de începerea abonamentului este necesară susținerea unui curs de formare susținut de un trainer Nod pentru cunoașterea echipamentelor de care ai nevoie. Lista de cursuri de formare și detaliile despre fiecare le gasiti aici. La sfârșitul cursului, vei ști cum funcționează echipamentul, cum  pregătești materialul, cum îl prelucrezi, care sunt normele de siguranță,  care sunt problemele uzuale și, nu în ultimul rând, vei putea exersa practic împreună cu acesta câteva mișcări cheie.


co-working si spatiu privat

Ca membru al comunității Nod, poți să lucrezi oriunde în open-space. Important este să lași locul curat dupa ce ți-ai terminat lucrul, pentru ca un alt coleg să se poata instala repede.

*gratuit cu oricare dintre abonamente

Masa ta privată, poți să îți instalezi un desktop sau să îți lasi laptopul, nu trebuie să strangi înainte să pleci acasă. Masa are o bulină roșie pe ea pentru ca ceilalți să știe ca este privată. Colegii de echipă care se alatură au discount 50% din abonament. Masa poate fi ocupată de maxim 3 membri.
* Pretul se adaugă la abonamentul ales

* Pretul nu include TVA.

Studioul tău privat, poți sa ți-l mobilezi cum vrei. Poate fi atelierul tau de lucru, biroul sau depozitarea. Îl poți folosi in ce configuratie preferi, atata timp cat nu ii deranjezi pe ceilalti membri. Studioul este disponibil pentru echipe de patru makeri cu oricare dintre abonamentele Nod la care echipa primeste discount.

* Pretul se adaugă la abonamentele alese

* Pretul nu include TVA.

abonamente speciale

Dacă ai un proiect pe care vrei să-l realizezi, abonamentul PROJECT ENTHUSIAST îți oferă acces la spațiul nod și la toate sculele și echipamentele de bază din atelierul de lemn, metal, electronică și printare pe o perioadă de 10 zile. Poți consulta care sunt echipamentele de bază în lista de scule si echipamente.
* Pretul nu include TVA.

PART TIME ENTHUSIAST este un abonament lunar dedicat celor care vor să-și pună în practică proiectele în timpul liber. Îți oferă acces la spațiul nod și la toate sculele și echipamentele de bază din atelierul de lemn, metal, electronică și printare între 18:00 și 22:00 în timpul săptămânii și între 9:00 la 22:00 în zilele de weekend. Poți consulta care sunt echipamentele de bază în lista de scule si echipamente.
* Pretul nu include TVA.

TEAM WORK este un abonament ENTHUSIAST nenominal, gândit special pentru grupuri: cu un singur abonament poate avea acces la spațiul și la toate sculele și echipamentele de bază din atelierul de lemn, metal, electronică și printare din nod makerspace oricare dintre membrii unei echipe (echipa va fi formata din maxim 4 persoane). Poți consulta care sunt echipamentele de bază în lista de scule și echipamente.
* Pretul nu include TVA.
Vrei să-ți faci abonament și să devii membru NOD?

Hai să ne cunoști și să stabilim cel mai potrivit membership pentru tine!