MEMBERSHIPS

Abonamentul lunar REGULAR  îți oferă acces la:

– acces 24/7 la spatiul de lucru
– masă flexibilă în co-working area Nod makerspace sau MATER

– acces la MATER – Biblioteca de Materiale
– comunitatea Nod makerspace și intâlnirile ei
– sală de meeting
– chicinetă

– zona de chill-out, ping-pong & sistem VR
– wi-fi nelimitat

– dulap depozitare

Abonamentul lunar ENTHUSIAST este pentru entuziastul din tine.
În plus față de abonamentul REGULAR, îți oferă acces la toate sculele și echipamentele de bază din atelierul de lemn, metal si electronică. Poți consulta care sunt acestea în lista de scule si echipamente.

Abonamentul FANATIC îți oferă acces la spațiul Nod și la toate dotările atelierelor. Cuprinde lucrul cu echipamentele numerice,  router-ul CNC și gravatorul Laser. Poți consulta lista de scule cu toate specificațiile aici.

Atenție:
Lucrul cu sculele și echipamentele Nod implică cunoașterea modului în care acestea operează. Înainte de începerea abonamentului este necesară susținerea unui curs de formare susținut de un trainer Nod pentru cunoașterea echipamentelor de care ai nevoie. Lista de cursuri de formare și detaliile despre fiecare le gasiti aici. La sfârșitul cursului, vei ști cum funcționează echipamentul, cum  pregătești materialul, cum îl prelucrezi, care sunt normele de siguranță,  care sunt problemele uzuale și, nu în ultimul rând, vei putea exersa practic împreună cu acesta câteva mișcări cheie.


co-working si spatiu privat

Ca membru al comunității Nod makerspace, poți să lucrezi oriunde în open-space. Important este să lași locul curat după ce ți-ai terminat lucrul, pentru ca un alt coleg să se poata instala repede.

*gratuit cu oricare dintre abonamente

Masa ta privată, poți să îți instalezi un desktop sau să îți lasi laptopul, nu trebuie să strangi înainte să pleci acasă. Masa are o bulină roșie pe ea pentru ca ceilalți să știe ca este privată. Colegii de echipă care se alatură au discount 50% din abonament. Masa poate fi ocupată de maxim 3 membri.
* Pretul se adaugă la abonamentul ales

Studioul tău privat, poți sa ți-l mobilezi cum vrei. Poate fi atelierul tau de lucru, biroul sau depozitarea. Îl poți folosi in ce configuratie preferi, atata timp cat nu ii deranjezi pe ceilalti membri. Studioul este disponibil pentru echipe de minim 2 makeri cu oricare dintre abonamentele Nod makerspace.

* Pretul se adaugă la abonamentele alese

abonamente speciale

Dacă ai un proiect pe care vrei să-l realizezi, abonamentul PROJECT ENTHUSIAST îți oferă acces la spațiul nod și la toate sculele și echipamentele de bază din atelierul de lemn, metal, electronică și printare pe o perioadă de 10 zile. Poți consulta care sunt echipamentele de bază în lista de scule si echipamente.

PART TIME ENTHUSIAST este un abonament lunar dedicat celor care vor să-și pună în practică proiectele în timpul liber. Îți oferă acces la spațiul nod și la toate sculele și echipamentele de bază din atelierul de lemn, metal, electronică și printare între 18:00 și 22:00 în timpul săptămânii și între 9:00 la 22:00 în zilele de weekend. Poți consulta care sunt echipamentele de bază în lista de scule si echipamente.

MATER LIBRARY este un abonament anual care îți oferă acces la MATER, Biblioteca de materiale, adică acces la:

  • cele peste 3.000 de materiale expuse în bibliotecă
  • catalogul online în care avem detalii pentru peste 5.000 de materiale
  • poți veni cu clienți și parteneri (în limita a 12 intrări anual) să lucrezi și să consulți materiale pentru proiectul vostru
  • Abonamentul este valid 12 luni.

Vrei să-ți faci abonament și să devii membru NOD?

Hai să ne cunoști și să stabilim cel mai potrivit membership pentru tine!