Modelare CAD și Fabricație LASER

About This Project

Continuăm să împărtășim din cunoștințele noastre și ajutăm creativii să își dezvolte noi abilități de design și making!

 

Cursul aplicat de Modelare CAD și Fabricație LASER este un atelier introductiv special creat pentru toți cei care își doresc să folosească metode de proiectare și de fabricație digitală și au nevoie de un start în procesul de lucru cu programele și procesele specializate. Scopul cursului este învățarea unui soft CAD și aplicarea cunostințelor pe designul unui obiect care urmează să fi executat în cadrul cursului.

 

Începem atelierul cu 3 zile de teorie și de exerciții de modelare 3D CAD în programe dedicate: AutoCAD 3D sau Rhinoceros (miercuri-vineri), iar în cea de-a patra zi fiecare participant va proiecta un obiect, va pregăti fișierele pentru debitare, va învăța să folosească Laserul CNC și va realiza primul său obiect fabricat digital.

 

—————————————-

Traineri: Zoran Popovici, arhitect, guest lecturer la Facultatea de Arhitectura din Timișoara și co fondator la edukube – centru de training pe unelete digitale// nod makers

Program:

Miercuri, 14 iunie 2017, orele 17:30- 21:30

Joi, 15 iunie 2017, orele 17:30- 21:30

Vineri, 16 iunie 2017, orele 17:30- 21:30

Sâmbătă, 17 iunie 2017, orele 10:00 – 16:00

Prețul cursului: 500 RON

Fiecare participant trebuie să vină cu laptop personal programele necesare instalate – toate detaliile despre programe precum si linkuri de download se primesc la înscriere.

Toate materialele și echipamentele necesare pentru producerea obiectului propus  sunt puse la dispozitie de Nod Makerspace.

Înscrierea se face prin achitarea costului cursului integral sau în două tranșe prin transfer bancar până la prima sesiune a cursului.

Studenții beneficiază de o reducere de 10%.

Membrii Nod beneficiaza de o reducere de 25%

Data limită pentru înscriere este Vineri, 9 iunie 2017.

—————————————-

Pentru înscriere și alte informații, scrie-ne un email cu titlul „Modelare CAD și Fabricație LASER” la cursuri@nodmakerspace.ro

Category
Cursuri