SPATII DISPONIBILE

Aici găsești spațiile disponibile spre închiriat pentru cei care vor să facă parte din comunitatea Nod Makerspace (cele hașurate cu roz). Actualizăm această schemă imediat ce un studio se eliberează. Pentru mai multe informații te asteptăm să ne vizitezi cu o programare prealabilă la tur@nodmakerspace.ro, iar dacă spațiul pe care îl dorești nu e încă disponibil scrie-ne pentru a găsi o soluție potrivită pentru tine.

AXO COREL.cdr

Am extins  Nod makerspace cu un spatiu de coworking și birouri private pentru creativii care nu folosesc sculele și echipamentele unui makerspace și care au nevoie de mai multă liniste.

Mai jos găsești spatiile private disponibile spre închiriat (hașurate cu roz). Adiacent zonei de lucru,  dezvoltăm un nou concept: prima Biblioteca de materiale din Romania și o nouă zonă de conferințe , workshop-uri și prezentări.

Pentru mai multe informații despre aceste spații, scrie-ne la contact@nodmakerspace.ro!

et 1

Au trecut mai bine de doi ani de nod makerspace  și a venit momentul să trecem mai departe către conturarea viziunii pentru Industria Bumbacului : dezvoltarea Clusterului pentru Industrii Culturale și Creative al Bucureștiului.
Acest centru va include de la studiouri creative, ateliere de producție, la spații pentru cultură și loisir, în domenii precum arhitectură, design, meșteșuguri, modă, advertising, film, fotografie, software, arte vizuale și arte performative.

 

Pentru cei care își doresc să facă parte din acest proiect de dezvoltare a zonei ne documentăm cu privire la spațiile disponibile în cadrul fostei Industrii a Bumbacului. Industriile creative sunt acum în plină dezvoltare, așa că avem încredere că vom găsi oameni ca noi, cu care să ocupăm într-un mod eficient spațiile platformei industriale.

Suntem la curent cu spatiile care urmeaza a fi disponibile in Industria Bumbacului si dorim ca ele sa fie populate cu oameni si proiecte asemenea noua. Platforma industrială unde a luat naștere nod makerspace se poate dezvolta într-un cluster al industriilor creative numai dacă formăm masa critică care are nevoie de acest gen de spații!


Pentru detalii scrie-ne la adresa de email : contact@nodmakerspace.ro

cluster